G GustavAdolf Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Steam'den aldığım Steins;Gate için Türkçe yama arıyorum. Bilen birisi varsa link atarsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Steam'den aldığım Steins;Gate için Türkçe yama arıyorum. Bilen birisi varsa link atarsa çok sevinirim.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 10 Şubat 2022 #2 GustavAdolf dedi: Steam'den aldığım steins; gate için Türkçe yama arıyorum. Bilen birisi varsa link atarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çok ama çok geç bir cevap ancak Türkçe yaması yok oyunun bakayume çeviri ekibi yapımında uğraşıyor ve şu zamandan itibaren 2 yıl civarı bir süre kaldığını belirttiler.
GustavAdolf dedi: Steam'den aldığım steins; gate için Türkçe yama arıyorum. Bilen birisi varsa link atarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çok ama çok geç bir cevap ancak Türkçe yaması yok oyunun bakayume çeviri ekibi yapımında uğraşıyor ve şu zamandan itibaren 2 yıl civarı bir süre kaldığını belirttiler.