Stelelseries Arctis Nova 1 vs Arctis Prime

semihteke

Centipat
Daha fazla  
Bu soru çok kez sorulmuş forumda fakat hiçbir konudan istediğim cevabı alamadım.
Ne düşünüyorsunuz bu iki kulaklık hakkında?
Nova 1 1500, Prime ise 1600 şu an.
Hangisini tercih etmeliyim?
Bu iki modelden birini tercih edeceğim çünkü neredeyse hiç mikrofon kullanmıyorum ve saklanabilir mikrofon benim için önemli.
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soru çok kez sorulmuş forumda fakat hiçbir konudan istediğim cevabı alamadım.
Ne düşünüyorsunuz bu iki kulaklık hakkında?
Nova 1 1500, Prime ise 1600 şu an.
Hangisini tercih etmeliyim?
Bu iki modelden birini tercih edeceğim çünkü neredeyse hiç mikrofon kullanmıyorum ve saklanabilir mikrofon benim için önemli.
Teşekkürler şimdiden.
Prime. Anlatıldığı kadar sağ sol dengesi kötü olan bir kulaklık değil. Farketmiyorsunuz bile. İyi bir ses kartı ile güzel çalışıyor.

Prime. Anlatıldığı kadar sağ sol dengesi kötü olan bir kulaklık değil. Farketmiyorsunuz bile. İyi bir ses kartı ile güzel çalışıyor.
Ağırlığı kafamı karıştırdı.
Nova 1 236g iken Prime 348 g.
Devasa bir ağırlık farkı var fakat 348 gram çok mu ağır onu da bilmiyorum çünkü çok uzun yıllardır kulak üstü kulaklık kullanmadım.
348 gram sıkıntı değil mi ?
Bir de pedleri. Nova 1 bez pedlere sahip , prime ise suni deri.
Ped ve ağırlık , bu iki faktörü de gözönünde bulundurduğumuzda nasıl oluyor ?

Ağırlığı kafamı karıştırdı.
Nova 1 236g iken Prime 348 g.
Devasa bir ağırlık farkı var fakat 348 gram çok mu ağır onu da bilmiyorum çünkü çok uzun yıllardır kulak üstü kulaklık kullanmadım.
348 gram sıkıntı değil mi ?
Bir de pedleri. Nova 1 bez pedlere sahip , prime ise suni deri.
Ped ve ağırlık , bu iki faktörü de gözönünde bulundurduğumuzda nasıl oluyor ?
Cloud 2'ye çok hafif demelerine rağmen 336 gram. Ben de kullanıyorum C2'yi güncel olarak. Prime'da yanlarda SteelSeries'in bir şeyi var kulaklıkta onlar mıknatıslı ve çıkarılabiliyor. Ağırlığı düşürür o da. Ben yine Prime tercih ederim. Sizin seçiminiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı