Stellaris Anonymous yamasıyla oynanır mı?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Şu oyunda İngilizceniz bile olsa o kadar fazla diyalog ve değişik kelime var ki illa bir yamaya ihtiyacınız mutlaka olur bu safer. Bende A2 seviyesinde İngilizcem olduğu için daha çok mecburum yama bulmaya. Bende şu an Anonymous'un Stellaris yamasını bulabildim. Bu yamayla oynayanlar var mı? Ya da bu oyun genel olarak yamalar ile düzgün oynanır mı? Bu oyunun yamalarında hatalar görüyor musunuz?

Bu oyundan ziyade Anonymous tanınmış bir isim, genel olarak yamalarında sıkıntı olmaz.

Bu oyundan ziyade Anonymous tanınmış bir isim, genel olarak yamalarında sıkıntı olmaz.
Orası öyle fakat Stellaris baya fazla diyaloglu oyun gibime geliyor, o yüzden biraz tereddüt ettim. Teşekkür ederim

Hocam ek paketlerininin yarısından fazlasını çevirmediler. Oyun zaten DLC'siz boş oyun. Ek olarak çevirileri gerçekten çok kötü Starfield yaması tam felaketti. Düzenlenmiş makine çevirisi yapıyorlar büyük ihtimal.

Ben dümdüz bir makine çeviri kullanmıştım Borderlands 2 denilen bir oyunda. Kalıplaşmış ve özel isimleri bile çeviriyordu. O yüzden biraz tedirgin oldum. Sanırsam bu gidişle almayacağım. Birde zaten tüm DLC'ler 70 dolar. Hadi önemsiz olanları ayıklasam sanırsam en az 40 30 dolar olur. Çok karışık. Bir Türkçe eklemiyorlar varya

Çevirmen alımını yapan, çevirilerin testine giren benim hocam zaten

Anonymous yöneticilerinden biriyim.

Kıyıda köşede, gözden kaçmadığı sürece çeviri sıkıntısı yok yamalarımızda.
Vay be Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. İyi ki denk geldiniz konuya. Stellaris alabilirsem alırım zira DLC'leri çok sayıda ve onlar olmadan oyun çok ham kalır diyenler de vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…