CaglarOzel Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #21 Türkçe karakter sorunu düzelmiyor. El atın şuna mübarekler, Oyunum crackli bu arada.
Kağan67 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #22 ahmetk128 dedi: Ben de çok uzun süredir Türkçe yamayı bekliyordum ilaç gibi gelmişti bana font kısmında ne gibi bir sorun yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... hocam konuyu hortlatmış gibi olucak ama dosyaları hangi dosyaları nereye atacağımızı yazar mısınız
ahmetk128 dedi: Ben de çok uzun süredir Türkçe yamayı bekliyordum ilaç gibi gelmişti bana font kısmında ne gibi bir sorun yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... hocam konuyu hortlatmış gibi olucak ama dosyaları hangi dosyaları nereye atacağımızı yazar mısınız
Katakiv Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #23 Kağan67 dedi: Hocam konuyu hortlatmış gibi olacak ama dosyaları hangi dosyaları nereye atacağımızı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... "stellaris/localisation/english" Yerine atabilirsin hepsini.
Kağan67 dedi: Hocam konuyu hortlatmış gibi olacak ama dosyaları hangi dosyaları nereye atacağımızı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... "stellaris/localisation/english" Yerine atabilirsin hepsini.
Kağan67 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #24 Katakiv dedi: "stellaris/localisation/english" Yerine atabilirsin hepsini. Genişletmek için tıkla... türkçe font için diyorum karakterler için
Katakiv dedi: "stellaris/localisation/english" Yerine atabilirsin hepsini. Genişletmek için tıkla... türkçe font için diyorum karakterler için
DURSUN REİS Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RTX 4060 16 RAM 1 tb Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #25 hocam bende yazılar degişik neden?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #26 DURSUN REİS dedi: hocam bende yazılar degişik neden? Genişletmek için tıkla... Yama artık güncelliğini yitirmiş durumda.
DURSUN REİS dedi: hocam bende yazılar degişik neden? Genişletmek için tıkla... Yama artık güncelliğini yitirmiş durumda.