Stellseries Apex 3 vs Rampage Hydra R7

sahn21

Kilopat
Öncelikle hepinize selamlar. Stellseries Apex 3 ve Rampage Hydra R7 klavyeleri arasında kalmış bulunmaktayım görünüş RGB modları kısacası hangisi daha iyi almışken iyisini almak istiyorum. İyisini öneip yardımda bulunursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries gibi bir marka varken Rampage'i seçenek olarak bile düşünmeniz çok yanlış bence.

stellseries daha iyi diyorsun aklımda RAZER ORNATA CHROMA buda var sence ne yapayım
Saydığınız ürünlerin hiçbirini kullanmadım. Ancak şu an kullandığım çoğu ekipmanım SteelSeries ve gayet de memnunum. Razer'ın da kötü olacağını sanmıyorum. Rampage'i elediğimize göre Apex 3 ve Ornata arasındayız. Razer ürünlerini deneyimlemedim. O yüzden bu 2 klavye arasındaki özelliklere karşılaştırarak ve şekli en çok hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz.

(Apex 3'ü beğendim ben)

PekAla teşekkür ederim Rampageyi Kesinlikle önermiyorsunjuz yani

öylemi dersiniz Rampage daha hoşuma gitmişti ama onun yerine başka bir şey alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…