MehmedERL Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 A4988 Step Motor Sürücü Kartı ile NEMA Step Motor Kullanımı bu sitedeki gibi yaptım bağlantıları nema 17 step motorla uno yerine mega kullandım. Motor vızırdıyor ama dönmüyor elimle döndürmeyi denediğimde sıkışık bir şekilde dönmüyor.
A4988 Step Motor Sürücü Kartı ile NEMA Step Motor Kullanımı bu sitedeki gibi yaptım bağlantıları nema 17 step motorla uno yerine mega kullandım. Motor vızırdıyor ama dönmüyor elimle döndürmeyi denediğimde sıkışık bir şekilde dönmüyor.
bselly Kilopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 MehmedERL dedi: A4988 Step Motor Sürücü Kartı ile NEMA Step Motor Kullanımı bu sitedeki gibi yaptım bağlantıları nema 17 step motorla Uno yerine mega kullandım. Motor vızırdıyor ama dönmüyor elimle döndürmeyi denediğimde sıkışık bir şekilde dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Kodunu incele belki akımları ters bağlamış olabilirsin
MehmedERL dedi: A4988 Step Motor Sürücü Kartı ile NEMA Step Motor Kullanımı bu sitedeki gibi yaptım bağlantıları nema 17 step motorla Uno yerine mega kullandım. Motor vızırdıyor ama dönmüyor elimle döndürmeyi denediğimde sıkışık bir şekilde dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Kodunu incele belki akımları ters bağlamış olabilirsin
MehmedERL Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 bselly dedi: Kodunu incele belki akımları ters bağlamış olabilirsin Genişletmek için tıkla... kodda bir sıkıntı yok başka cheat gpt yede kod yazdırdım aynısı
bselly dedi: Kodunu incele belki akımları ters bağlamış olabilirsin Genişletmek için tıkla... kodda bir sıkıntı yok başka cheat gpt yede kod yazdırdım aynısı