- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, 6 yıldır basketbol oynuyorum, 1 yıl kadar da profesyonel oynadım. Ne zaman sokak basketboluna veya okul turnuvalarına katılsam sürekli topu aldığımda Steps diye düdük çalıyorlar. Klüpte pek yaşamadım ama olay şöyle:
Önce pas geliyor, topu alıyorum, ardından "Jab Step" denilen birşey var, adını tam hatırlamıyorum ama böyle yazılıyor olması lazım, Jab Step yapıyorum, ardından topu yere vuruyorum potaya doğru gidiyorum Steps diyorlar, neyi yanlış yapıyorum? Top eldeyken kaç adım atılabiliyor falan bunları açıklayabilir misiniz? Kafam karıştı.
Önce pas geliyor, topu alıyorum, ardından "Jab Step" denilen birşey var, adını tam hatırlamıyorum ama böyle yazılıyor olması lazım, Jab Step yapıyorum, ardından topu yere vuruyorum potaya doğru gidiyorum Steps diyorlar, neyi yanlış yapıyorum? Top eldeyken kaç adım atılabiliyor falan bunları açıklayabilir misiniz? Kafam karıştı.