Stereo mu 7.1 mi?

svjzib

Decapat
Daha fazla  
Her tarzdan oyun oynasamda en keyif aldığım FPS Online ve ses kasmak benim için önemli bir kriter.
Wireless bir kulaklık istiyorum ve gönlüm ASUS'tan yana ama sanırım gerçek 7.1 kulaklıkları yok sanal diyorlar sizce hangisi tercih edilmeli gerçek 7.1 kulaklık öneriniz var mı?

7.1 kulaklık zaten sanal. Gerçeği zaten 7.1 ses sistemi. Kaliteli 7.1 ile güzel ses kalabilirsiniz. Hatta bendeki vasat model bile kasıyor.

7.1 kulaklık zaten sanal. Gerçeği zaten 7.1 ses sistemi. Kaliteli 7.1 ile güzel ses kalabilirsiniz. Hatta bendeki vasat model bile kasıyor.
Çok teşekkür ederim bu konuşara biraz uzağım ve gerçek 7.1 diye bazı kıyaslama yapan siteler görünce sormak istedim.

Kim diyor gerçek 7.1 yok diye, 50mm sürücülü kulaklıklar gerçek 7+1 deneyimine yakın sonuçlar sunuyor.

Ama bence gereksiz pahalı ürünler, uygun fiyatlı surround kulaklıklar varken bu kadar abartmaya gerek görmüyorum.

Gerçek değil diye ben diyorum. Zaten kaliteli olanlar olduğunu da söyledim. Gerçeği zaten 7.1 ses sistemi. Bunlar o ortamı yaratıyor.

Bu kulaklık 40mm olarak gözüküyor.
Bir de ASUS'tan kablosuz öneriniz var mı eğer bu kulaklık kablosuz olsaydı düşünmeden alırdım.

Bende Cloud 2 var 7.1 berbat ses nereden geliyor anlamıyorum ama stero güzel.

Stereo tavsiyemdir, yetersiz kalırsa Dolby gibi yazılım satın alabilirsiniz, kendim yazılımla beraber Movie modunda kullanıyorum ve dilediğim sesi kasabiliyorum. (Logitech G332)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…