Sterilizasyon teknisyeni olmak işime yarar mı?

Zyix01

Decapat
Daha fazla  
Sterilizasyon bölümünü çok sevmem, çok da bilmem. Kan görmeyi de hiç sevmem ama özel hastaneden teklif geldi 4 5 ay önce CV bıraktığım için. Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce kabul etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
En azından ameliyata girmiyorsun. O yönden avantaj. Sadece malzemeleri sterilize edeceksin. Bence maaş konusunda ve çalışma şartlarında sorun yoksa girebilirsin.

En azından ameliyata girmiyorsun. O yönden avantaj. Sadece malzemeleri sterilize edeceksin. Bence maaş konusunda ve çalışma şartlarında sorun yoksa girebilirsin.

Bilgi alıp döneceğim, yanıtın için teşekkür ederim.

Dostum denemeden bilemezsin. X kişisine çok kötü bir meslek gelirken Y kişisi mesleği çok sevebilir. Hayatınla ilgili başka bir planın yoksa kabul et görüş ve dene. Yapamazsan veya sevemezsen çıkarsın.

Dostum denemeden bilemezsin. X kişisine çok kötü bir meslek gelirken Y kişisi mesleği çok sevebilir. Hayatınla ilgili başka bir planın yoksa kabul et görüş ve dene. Yapamazsan veya sevemezsen çıkarsın.
Yani 2 seçenek var amcamın yanında beyaz eşya servisi çalışanı olup ev ev dolaşıp montaj, bakım, tamir yapmak gibi diğer bir seçenek de var.

Ozaman bence öncelik hastanede başlayabilirsin. Yapamazsan diğer seçenek olan beyaz eşya servisi olursun.
Tamamdır o zaman bir deneyelim bakalım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…