Stermio nasıl kullanılır?

Daha fazla  
Başlıktaki gibi izlemek için başka bir şey yapmam lazım mı? Şu an indirilmiş durumda.

Stremio'yu düzgün şekilde kullanabilmek için bir kaç eklenti yüklemeniz gerek. Benim önerdiklerim:

Bu linke girip Install'e basın, tarayıcının üzerinde çıkan pencereden ''stremio ile aç' butonuna basın. Stremio üzerinden çıkan pencereden Torrentio eklentisini yüklemek için yükle'ye tıklayın.

Install'e basın, yine "stremio.exe adlı uygulamayı aç"a basın. Stremio uygulaması üzerinde çıkan pencerede yükle deyin.

Türkçe altyazı eklentisini kurmak için Stremio'dan eklentiler bölümünde Topluluk eklentilerinden TurkceAltyazi.Org'i aratın. (RE) halini yüklemeyin. Eklentiye tıklayıp yükle deyin. Devamı sizde.

Diziyi veya filmi aratıyoruz, isterseniz film veya dizileri Cinemeta eklentisi sayesinde ana ekrandan seçebiliriz, size kalmış bir şey. Ben The Sopranos seçtim. Buradan izleyeceğimiz bölümü / sezonu seçebiliyoruz, bunlar tüketiciye kalmış şeyler tabii.

Bir bölüme tıkladığımızda karşımıza böyle karmaşık bir pencere çıkıyor. Gördüğünüz gibi film veya diziler için 4K, 1080p, 720p gibi çözünürlükle izleme seçenekleri bulunmakta. Siz beğendiğiniz, internet kotanız ve donanımınız için uygun çözünürlüğü seçebilirsiniz. Burada dikkat edilecek bir nokta var; Film ve dizi isimlerinin altında mor renkli insan kafası ikonu bulunan yerde bulunan sayı ne kadar yüksekse (seed) sizin izlerken bağlantınız o kadar sorunsuz olur. Örnek olarak fotoğrafta görüldüğü üzere 7 veya 1 yazan/bulunan seçeneklerle izlemeye çalışırsanız bağlantınız kötü olabilir, film/dizi vs açılmayabilir, bazı yerlerde donabilir. O yüzden her zaman yüksek seed'i olan bir yayın seçin, 15-arası sayıları olan yayınlarla hiçbir sorun yaşamazsınız.

tamamdır çok ama çok sağolun iyiki varsınız çok güzel hazırlamışsınız

Beyler stremio üzerinden tv kanallarını izleme şansım var mı beinsport vs gibi

Beyler stremio üzerinden tv kanallarını izleme şansım var mı beinsport vs gibi

Türkçe kanalları izlemen için bir eklenti şuanlık yok ancak Türkçe film/diziler için dizipal eklentisini kurabilirsin.

Zaten Beinsports'ın Türkiye kanalları güçlü bir şekilde korunduğu için çoğu IPTV sağlayıcısında da göremedim ben. Belirli IPTV sağlayıcılarında vardır belki. Beinsports'ın Amerikan versiyonunu aşağıdaki eklenti ile izleyebilirsin, ayrıca diğer yabancı kanalları da izleyebilirsin.

Teşekkür ederim

Dizipal eklentisi çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…