Steroid kullanıp bıraktıktan sonra vücut sarkma yapar mı?

Bıraktıktan sonra o kütleyi ( Tabii kazanabilirsen ) koruyabileceğini mi sanıyorsun? Ayrıca daha yaşın 16 çok erken Steroid için. 2-3 yıl sağlam bir beslenme-spor ikilisi ile genetik limitine ulaş ondan sonra düşünürsün. Düzenli kan testi, anti-östrojen gibi ilaçlar da kullanman gerekecek. Bence yarışma düşünmüyorsan hiç gerek yok.

Merhaba 16 yaşındayım 1.90 boyunda ve 81 kiloyum steroid kullanmayı planlıyorum birkaç ay kullanacağım, birkaç ay kullanıp daha sonrasında bıraksam sarkma, kötü görüntü vesaire olur mu? Not: Steroidin zararlarını biliyorum söylemenize gerek yokç sadece bıraktıktan sonra kötü görüntü olmasını istemiyorum.

Çok fena çökme yaşarsın. Saçların gitme ihtimali ve emanetin bir daha kalkmama ihtimali var. Yaşın ve tecrübene bakılırsa bilinçsiz gireceğinden düşük ihtimalli şeyler çok rahat gerçekleşebilir. Yemeğini ye sporunu yap sana en iyi tavsiyem budur.

Merhaba 16 yaşındayım 1.90 boyunda ve 81 kiloyum steroid kullanmayı planlıyorum birkaç ay kullanacağım, birkaç ay kullanıp daha sonrasında bıraksam sarkma, kötü görüntü vesaire olur mu? Not: Steroidin zararlarını biliyorum söylemenize gerek yokç sadece bıraktıktan sonra kötü görüntü olmasını istemiyorum.

Naturel limitine ulaşmadan steroide başlamak garip biraz

16 yaşındası, daha çocuksun ve steroidden bahsediyorsun. Yemin ediyorum Kadir hoca var, kendisini sevmem ama bir sözü çok doğru: Şu sosyal medyada bu spor içeriklerini yasaklayacaksın. Bu gençlerin psikolojisini bozuyor diyordu, hakikaten o kadar doğru ki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı