Stick Deodorant önerisi

Huistle

Decapat
Old Spice'ın sticklerinden almayı düşünüyorum, çok övüldüğünü gördüm. Şu an kullandığım ürün görseldeki. Bitmek üzere aynısından mı devam edeyim yoksa bunun kokusuna yakın olan stick bulup onu mu kullanayım? Bu arada şuan kullandığım üründen memnunum bir sorunu yok.

Dostum old spice'in şeffaf olanlarını yada beyaz olan Ultra defance'yit tercih et. Mavi stick olanlar beyaz kıyafet ile renk sorunu yapıyor. Ben uzun zamandır old spice kullanıyorum. Nerdeyse tüm çeşitlerini de denedim. Hepsi güzel ancak mavi stick olanlar beyaz kıyafetlerde sıkıntı yaptı.
Önerilerim;
1-)Whitewater
2-)Captain
3-)Ultra Defance

Pardon görsel yüklemeyi unuttum. @Amiga @gods of 999

Bunu kullanıyorum kokusu bayağı güzel öneririm akşama kadar kalıyor kokusu tabii çok koşturup aşırı terliyorsanız bir şey diyemem.
Bir gün kalması az değil mi? Bu kullandığım 1,5 gün deodorantın kokusuyla 1 gün de nötr koku bırakıyor. Tüm gün evdeysem.

Dostum old spice'in şeffaf olanlarını yada beyaz olan Ultra defance'yit tercih et. Mavi stick olanlar beyaz kıyafet ile renk sorunu yapıyor. Ben uzun zamandır old spice kullanıyorum. Nerdeyse tüm çeşitlerini de denedim. Hepsi güzel ancak mavi stick olanlar beyaz kıyafetlerde sıkıntı yaptı.
Önerilerim;
1-)Whitewater
2-)Captain
3-)Ultra Defance
Hangisinin kokusu görseldekine benzer?

Dosya Ekleri

• images (28).jpeg
    images (28).jpeg
    13,5 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri