Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2023 #11 Ben aldım çok eğlenceli ara sıra sıkılınca giriyorum. Eğlenceli oluyor rank sistemi falanda getirseler bence fena olmaz. Sizce?
Ben aldım çok eğlenceli ara sıra sıkılınca giriyorum. Eğlenceli oluyor rank sistemi falanda getirseler bence fena olmaz. Sizce?
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 3 Ocak 2023 #12 Hououin Kyouma dedi: Arkadaş herhalde indie oyunlarını çocuk, boş oyunu vs. zannediyor. Genişletmek için tıkla... thedeuss dedi: Arkadaş troll bu arada haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Erenbeys61 dedi: Sebep? Hocam oyunda türkler var onlarla oynayabilirsiniz. Bir de isterseniz bazen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... eness24 dedi: Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Genişletmek için tıkla... Oyunun eski tadı yok haritaların bozulması Online az kişinin olması buglar. 3TL arkadaşlarla alınır ama tek alınmaz.
Hououin Kyouma dedi: Arkadaş herhalde indie oyunlarını çocuk, boş oyunu vs. zannediyor. Genişletmek için tıkla... thedeuss dedi: Arkadaş troll bu arada haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Erenbeys61 dedi: Sebep? Hocam oyunda türkler var onlarla oynayabilirsiniz. Bir de isterseniz bazen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... eness24 dedi: Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Genişletmek için tıkla... Oyunun eski tadı yok haritaların bozulması Online az kişinin olması buglar. 3TL arkadaşlarla alınır ama tek alınmaz.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 3 Ocak 2023 #13 Adimi unuttum dedi: Oyunun eski tadı yok haritaların bozulması Online az kişinin olması buglar. 3TL arkadaşlarla alınır ama tek alınmaz. Genişletmek için tıkla... Tek de alınır. 3 TL'ye 1 tane ekmek yok artık.
Adimi unuttum dedi: Oyunun eski tadı yok haritaların bozulması Online az kişinin olması buglar. 3TL arkadaşlarla alınır ama tek alınmaz. Genişletmek için tıkla... Tek de alınır. 3 TL'ye 1 tane ekmek yok artık.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Ocak 2023 #14 Su=3TL ,oyun=3TL, alınır.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.244 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #15 Erenbeys61 dedi: Sebep? Hocam oyunda Türkler var onlarla oynayabilirsiniz. Bir de isterseniz bazen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Online var mı? Öğrendiğim iyi oldu, chatte varsa tam bizlik oyun. Oynarız hocam
Erenbeys61 dedi: Sebep? Hocam oyunda Türkler var onlarla oynayabilirsiniz. Bir de isterseniz bazen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Online var mı? Öğrendiğim iyi oldu, chatte varsa tam bizlik oyun. Oynarız hocam
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Ocak 2023 #16 Oyun GeForce NOW'da bulunuyor, oynamak isteyen varsa düşünmeden alabilir.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.539 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #17 WolreaG dedi: Online var mı? Öğrendiğim iyi oldu, chatte varsa tam bizlik oyun. Oynarız hocam Genişletmek için tıkla... Oyun online zaten hocam. İsteyen tek PC den 2 kişi de oynayabiliyor (gamepad ile). Ekstra olarak chatte var. Sohbet fln sarıyor. Steam'inizi atın arkadaş isteği atayım hocam.
WolreaG dedi: Online var mı? Öğrendiğim iyi oldu, chatte varsa tam bizlik oyun. Oynarız hocam Genişletmek için tıkla... Oyun online zaten hocam. İsteyen tek PC den 2 kişi de oynayabiliyor (gamepad ile). Ekstra olarak chatte var. Sohbet fln sarıyor. Steam'inizi atın arkadaş isteği atayım hocam.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 3 Ocak 2023 #18 333365 dedi: Oyun GeForce NOW'da bulunuyor, oynamak isteyen varsa düşünmeden alabilir. Genişletmek için tıkla... Hesap makinesinde bile çalışır hocam zaten.
333365 dedi: Oyun GeForce NOW'da bulunuyor, oynamak isteyen varsa düşünmeden alabilir. Genişletmek için tıkla... Hesap makinesinde bile çalışır hocam zaten.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Ocak 2023 #19 Olsun da gene de belirteyim dedim
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 3 Ocak 2023 #20 333365 dedi: Oyun GeForce NOW'da bulunuyor, oynamak isteyen varsa düşünmeden alabilir. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu kaldırmayacak PC var mı ki?
333365 dedi: Oyun GeForce NOW'da bulunuyor, oynamak isteyen varsa düşünmeden alabilir. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu kaldırmayacak PC var mı ki?