Çözüm Still waiting for root device

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mac OS X kurarken, ya da kurduktan sonra "Still waiting for root device" hatası alıyorsanız aşağıdaki çözümlere göz atmanız fayda var.

Çözüm 1:

Kurarken: Eğer USB'den boot ederken bu hatayı alıyorsanız şu komut ile boot etmeyi deneyin:

Kod:
npci=0x2000

Çözüm 2:

Kurulum bitti ama bu defa da ilk açılışta Still watinig for root device hatası alıyorsunuz. Bu durumda ilk olarak SATA modunun AHCI olduğundan emin olun.

Çözüm 3:

SATA modunu AHCI yapmanıza rağmen Still watinig for root device hatası alıyorsanız şu komut ile boot etmeyi deneyin:

Kod:
npci=0x3000

Kodlarda büyük küçük harflerin birebir aynı olması gerektiğini de tekrar hatırlatalım.

Çözüm 4:

Bu hata nadir de olsa bozuk USB bellekten kaynaklanıyor olabilir. Eğer yukarıdaki çözümleri denemenize rağmen Still watinig for root device hatası alıyorsanız başka bir USB bellek kullanın.

Çözüm 5:

USB\EFI\CLOVER\kexts\Other altından GenericUSBXHCI.kext veya varsa USBInjectAll.kext dosyalarını silin.

Mutlu hackintoshlamalar!

still waiting for root device.jpg

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Bluetooth hatası alıyorum sonra bu sorun geliyor. Recep Beyin söylediği kextleri nasıl sileceğiz? Windows içinde USB'yi göremiyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı