HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 29 Ekim 2023 #1 Bilgisayarı formatladıktan sonra bilgisayara STL olarak yüklediğim dosyalar Ultimaker Cura fotoğrafıyla iniyor. Böyle olunca da toplu koymam gerekince koyamıyorum. Çok uğraştırıyor. Eski haline nasıl getiririm? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Bilgisayarı formatladıktan sonra bilgisayara STL olarak yüklediğim dosyalar Ultimaker Cura fotoğrafıyla iniyor. Böyle olunca da toplu koymam gerekince koyamıyorum. Çok uğraştırıyor. Eski haline nasıl getiririm?
Çözüm HD4450 29 Ekim 2023 Çözümü buldum. 3D Viewer adlı programı yükleyip, birlikte açma seçeneğinde onu seçiyorsunuz. Simge düzelmese bile işlevi düzeliyor.
Çözümü buldum. 3D Viewer adlı programı yükleyip, birlikte açma seçeneğinde onu seçiyorsunuz. Simge düzelmese bile işlevi düzeliyor.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.425 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan Uygulamalar şeklinde ilerleyin. "Dosya türü veya bağlantı türü girin" kısmına stl yazıp seçin. Hemen altındaki "Varsayılanı seçin" butonuna basarak istediğiniz programı seçin. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan Uygulamalar şeklinde ilerleyin. "Dosya türü veya bağlantı türü girin" kısmına stl yazıp seçin. Hemen altındaki "Varsayılanı seçin" butonuna basarak istediğiniz programı seçin.
KS KS HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 29 Ekim 2023 #3 Çözümü buldum. 3D Viewer adlı programı yükleyip, birlikte açma seçeneğinde onu seçiyorsunuz. Simge düzelmese bile işlevi düzeliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümü buldum. 3D Viewer adlı programı yükleyip, birlikte açma seçeneğinde onu seçiyorsunuz. Simge düzelmese bile işlevi düzeliyor.