Stock macun ile MX4 aynı performansı veriyor

CucukEsfo

Hectopat
Daha fazla  
5600 biliyorsunuz çok ısınan bir işlemci. 1 yıl kadar stok soğutucu stock macun ile kullandım. Sonra 120mm sıvı soğutma aldım ve macunu değiştirmedim yani macun 1 yıllıktı ve değiştirmedim. İlk başlarda güzeldi 65 derecede falan geziyordu sonra 85'lere çıktı. Bende MX4 aldım ve sürdüm ama hiçbir fark olmadı. Sıvı soğutmanın pompasından garip sesler geliyordu takur tukur. Bende stock soğutucuyu geri taktım. Sıcaklık 95e kadar çıktı. Yani ben anlamıyorum 1 derece için mi ben MX4 aldım?

Son düzenleyen: Moderatör:
5600 biliyorsunuz çok ısınan bir işlemci. 1 yıl kadar stok soğutucu stock macun ile kullandım. Sonra 120mm sıvı soğutma aldım ve macunu değiştirmedim yani macun 1 yıllıktı ve değiştirmedim. İlk başlarda güzeldi 65 derecede falan geziyordu sonra 85'lere çıktı. Bende MX4 aldım ve sürdüm ama hiçbir fark olmadı. Sıvı soğutmanın pompasından garip sesler geliyordu takur tukur. Bende stock soğutucuyu geri taktım. Sıcaklık 95e kadar çıktı. Yani ben anlamıyorum 1 derece için mi ben MX4 aldım?

MX4'ün sahte olmadığına emin misin? Kutusunun üstünde QR koddan okutup bakabilirsin.

Ben MX4 geçmeden stock macun vardı 10-15 derece rahat oynadı bende macun eskimişti onunda etkisi vardır ama sizinki anormal macunu güvenilir bir yerden aldığınıza emin misiniz?

Hayır sorun soğutucularda zaten yetersizler bu havalarda hele gayet notmal sıcaklıklar düzgün bir 320mm sıvı sığutma ya da kule tipi soğutma alırsanız farkı o zaman görürsünüz.

Kasanın hava akışı yetersizse o yüzden dolayı olabilir. Kasanın camını açıp deneyin.

Teşekkürler yorumlarınız için. Kaha akışı yetersiz biliyorum ama 65 derecede çalıştığınıda biliyorum zamanında. QR kod orijinal olduğunu söylüyor. Trendyoldan, Teknobiyotik satıcısından aldım. Yani sahte olma olasılığı baya düşüyor.Kule tipi almadığıma tabii ki pişmanım ama artık olan oldu.Kuzenime aldırmıştım ilk MX4'ü. Onda da 5600 var. Stock soğutucu ile 70-80 arasi geziyor bu da yukarda yazan kişinin dediği ile uyuşuyor. Ama kuzenimin hava akışı daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı