crix4 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #21 codefl0w dedi: Kod adı ile gözükmeli ancak isim önemsiz, komutlar çalışsın yeter ki. Genişletmek için tıkla... fastboot devices filan çalışmıştı.
codefl0w dedi: Kod adı ile gözükmeli ancak isim önemsiz, komutlar çalışsın yeter ki. Genişletmek için tıkla... fastboot devices filan çalışmıştı.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 21 Ocak 2024 #22 crix4 dedi: fastboot devices filan çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok o zaman, devam.
crix4 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #23 codefl0w dedi: Sorun yok o zaman, devam. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey daha soracağım kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Xiaomi.EU mu daha iyi Endonezya mı?
codefl0w dedi: Sorun yok o zaman, devam. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey daha soracağım kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Xiaomi.EU mu daha iyi Endonezya mı?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 21 Ocak 2024 #24 crix4 dedi: Peki bir şey daha soracağım kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Xiaomi.EU mu daha iyi Endonezya mı? Genişletmek için tıkla... EU açık ara en iyisi. Debloat edilmiş şekilde geliyor, Çin ROM'u bazlı ve daha iyi RAM tüketimi var. Avrupa ROM'u olan EEA ile karıştırmayın.
crix4 dedi: Peki bir şey daha soracağım kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Xiaomi.EU mu daha iyi Endonezya mı? Genişletmek için tıkla... EU açık ara en iyisi. Debloat edilmiş şekilde geliyor, Çin ROM'u bazlı ve daha iyi RAM tüketimi var. Avrupa ROM'u olan EEA ile karıştırmayın.
crix4 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #25 codefl0w dedi: EU açık ara en iyisi. Debloat edilmiş şekilde geliyor, Çin ROM'u bazlı ve daha iyi RAM tüketimi var. Avrupa ROM'u olan EEA ile karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Sanırım ben eu kuramıyorum değil mi?
codefl0w dedi: EU açık ara en iyisi. Debloat edilmiş şekilde geliyor, Çin ROM'u bazlı ve daha iyi RAM tüketimi var. Avrupa ROM'u olan EEA ile karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Sanırım ben eu kuramıyorum değil mi?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 21 Ocak 2024 #26 crix4 dedi: Sanırım ben eu kuramıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, MediaTek için yapılmıyorlar maalesef.
crix4 dedi: Sanırım ben eu kuramıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, MediaTek için yapılmıyorlar maalesef.
crix4 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #27 codefl0w dedi: Hayır, MediaTek için yapılmıyorlar maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben birazdan endonezyayı kuracağım hata filan olursa size danışırım. Çok sağ olun. codefl0w dedi: Hayır, MediaTek için yapılmıyorlar maalesef. Genişletmek için tıkla... Abim bir şey soracağım. Telefonu fastboota alıp 'fastboot oem device-info' komutunu denedim ve hata aldım. Rom kurarken de verir mi? Sizi bekliyorum hocam. @codefl0w Son düzenleme: 21 Ocak 2024
codefl0w dedi: Hayır, MediaTek için yapılmıyorlar maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben birazdan endonezyayı kuracağım hata filan olursa size danışırım. Çok sağ olun. codefl0w dedi: Hayır, MediaTek için yapılmıyorlar maalesef. Genişletmek için tıkla... Abim bir şey soracağım. Telefonu fastboota alıp 'fastboot oem device-info' komutunu denedim ve hata aldım. Rom kurarken de verir mi? Sizi bekliyorum hocam. @codefl0w
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 22 Ocak 2024 #28 crix4 dedi: Tamamdır ben birazdan endonezyayı kuracağım hata filan olursa size danışırım. Çok sağ olun. Abim bir şey soracağım. Telefonu fastboota alıp 'fastboot oem device-info' komutunu denedim ve hata aldım. Rom kurarken de verir mi? Sizi bekliyorum hocam. @codefl0w Genişletmek için tıkla... Bekleme için üzgünüm. Sorun olmaması gerekli. Olsa bile çözmek zor olmayacaktır, devam ediniz.
crix4 dedi: Tamamdır ben birazdan endonezyayı kuracağım hata filan olursa size danışırım. Çok sağ olun. Abim bir şey soracağım. Telefonu fastboota alıp 'fastboot oem device-info' komutunu denedim ve hata aldım. Rom kurarken de verir mi? Sizi bekliyorum hocam. @codefl0w Genişletmek için tıkla... Bekleme için üzgünüm. Sorun olmaması gerekli. Olsa bile çözmek zor olmayacaktır, devam ediniz.
crix4 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #29 codefl0w dedi: Bekleme için üzgünüm. Sorun olmaması gerekli. Olsa bile çözmek zor olmayacaktır, devam ediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. crix4 dedi: Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... crix4 dedi: Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha denedim telefon bootta kaldı tekrarlıyor yardım edin lütfen crix4 dedi: Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. Hocam bir daha denedim telefon bootta kaldı tekrarlıyor yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla... Hocam çok korkuyorum acil yardımcı olabilir misiniz lütfen biraz panik atak geçirdim de @codefl0w Son düzenleme: 22 Ocak 2024
codefl0w dedi: Bekleme için üzgünüm. Sorun olmaması gerekli. Olsa bile çözmek zor olmayacaktır, devam ediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. crix4 dedi: Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... crix4 dedi: Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha denedim telefon bootta kaldı tekrarlıyor yardım edin lütfen crix4 dedi: Hocam denedim 0 saniyede success verdi. Telefonu başlattım bir şey olmadı. Hocam bir daha denedim telefon bootta kaldı tekrarlıyor yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla... Hocam çok korkuyorum acil yardımcı olabilir misiniz lütfen biraz panik atak geçirdim de @codefl0w
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.863 Makaleler 3 Çözümler 35 22 Ocak 2024 #30 crix4 dedi: Hocam çok korkuyorum acil yardımcı olabilir misiniz lütfen biraz panik atak geçirdim de @codefl0w Genişletmek için tıkla... Hala fastboot'a girebiliyor olmalısınız. Cihazın ses kısma ve güç tuşlarına basılı tutarken açılmasını sağlayın. Girdikten sonrası rahat.
crix4 dedi: Hocam çok korkuyorum acil yardımcı olabilir misiniz lütfen biraz panik atak geçirdim de @codefl0w Genişletmek için tıkla... Hala fastboot'a girebiliyor olmalısınız. Cihazın ses kısma ve güç tuşlarına basılı tutarken açılmasını sağlayın. Girdikten sonrası rahat.