Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 11 Şubat 2025 #11 Movansha dedi: Takarken anakartın arkasına geçen ucu yamulmuştur ondan girmemiştir. Düzelteceksen ve yamulmuşsa o yamulan kısmı elinle düzeltirsin. Genişletmek için tıkla... Evet yamuldu. Elimle düzeltmeyi denedim ama düzeltemedim sert geldi. Aletle falan denemeyede gözüm yemedi kırılır diye öyle kalsın dedim.
Movansha dedi: Takarken anakartın arkasına geçen ucu yamulmuştur ondan girmemiştir. Düzelteceksen ve yamulmuşsa o yamulan kısmı elinle düzeltirsin. Genişletmek için tıkla... Evet yamuldu. Elimle düzeltmeyi denedim ama düzeltemedim sert geldi. Aletle falan denemeyede gözüm yemedi kırılır diye öyle kalsın dedim.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.183 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #12 Kobra Ahmet Çakar dedi: Evet yamuldu. Elimle düzeltmeyi denedim ama düzeltemedim sert geldi. Aletle falan denemeyede gözüm yemedi kırılır diye öyle kalsın dedim. Genişletmek için tıkla... Bence tamamını sökün tekrar takın. Onların kusursuz şekilde takılması basit iş. Diş atlamıştır genelde.
Kobra Ahmet Çakar dedi: Evet yamuldu. Elimle düzeltmeyi denedim ama düzeltemedim sert geldi. Aletle falan denemeyede gözüm yemedi kırılır diye öyle kalsın dedim. Genişletmek için tıkla... Bence tamamını sökün tekrar takın. Onların kusursuz şekilde takılması basit iş. Diş atlamıştır genelde.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 12 Şubat 2025 #13 AKINLASINN dedi: Bence tamamını sökün tekrar takın. Onların kusursuz şekilde takılması basit iş. Diş atlamıştır genelde. Genişletmek için tıkla... Hocam daha sonra öylesine deneyim derken girdi aniden nasıl oldu bilmiyorum. Sonra bir daha söktüm taktım sıkıntı yok.
AKINLASINN dedi: Bence tamamını sökün tekrar takın. Onların kusursuz şekilde takılması basit iş. Diş atlamıştır genelde. Genişletmek için tıkla... Hocam daha sonra öylesine deneyim derken girdi aniden nasıl oldu bilmiyorum. Sonra bir daha söktüm taktım sıkıntı yok.