G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Temmuz 2020 #1 Eğer stok soğutucu kullanarak 3300X işlemcisini BIOS'dan Turbo hıza alırsak bir sıkıntı olur mu? Ayrıca BIOS'ta Turbo seçeneği nerede ekran görüntüsüyle gösterebilir misiniz?
Eğer stok soğutucu kullanarak 3300X işlemcisini BIOS'dan Turbo hıza alırsak bir sıkıntı olur mu? Ayrıca BIOS'ta Turbo seçeneği nerede ekran görüntüsüyle gösterebilir misiniz?
E enesjkd Hectopat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #11 Zaten 100 ve üzeri tehlike Gerek dedi: Evet haklısınız ancak sanmıyorum ki o derecelere çıkar ki çıksa bile işlemci bir yerden sonra kapatıyor kendini. Genişletmek için tıkla... Yani genel olarak sağlıklı bir durum değil demek istedim. Artı 0 Eksi
Zaten 100 ve üzeri tehlike Gerek dedi: Evet haklısınız ancak sanmıyorum ki o derecelere çıkar ki çıksa bile işlemci bir yerden sonra kapatıyor kendini. Genişletmek için tıkla... Yani genel olarak sağlıklı bir durum değil demek istedim.