Merhaba, fanım tam oturmadığı için bazen elimle düzeltip devam ediyordum. Bugün yine düzeltirken parmağım değdi ve hem fan araba gibi çalışmaya başladı hem de elim kesildi Ucuz stok bir fan bilgisayarcılarda bulabilir miyim? Neye göre almalıyım?
Merhaba, fanım tam oturmadığı için bazen elimle düzeltip devam ediyordum. Bugün yine düzeltirken parmağım değdi ve hem fan araba gibi çalışmaya başladı hem de elim kesildi ucuz stok bir fan bilgisayarcılarda bulabilir miyim? Neye göre almalıyım?
Fanı çıkarıp bir bilgisayarcıya götürsem bulabilir miyim acaba? Çentikli bir fan kullanıyorum bilgisayar değiştirme ihtimalim olduğu için fana bir sürü para bayılmak istemiyorum.
Hocam böyle alıp hop diye getirip sisteme monte edebilir miyim? Dediğim gibi çentikli bir fan kullanıyorum çentiklerin ikisi kırıldığı içinde elimle düzeltmek zorunda kalıyordum.
Fanı çıkarıp bir bilgisayarcıya götürsem bulabilir miyim acaba? Çentikli bir fan kullanıyorum bilgisayar değiştirme ihtimalim olduğu için fana bir sürü para bayılmak istemiyorum.
undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan fırsatlarını kaçırma.