Stok fan neye göre alınmalı?

Xei

Decipat
Merhaba, fanım tam oturmadığı için bazen elimle düzeltip devam ediyordum. Bugün yine düzeltirken parmağım değdi ve hem fan araba gibi çalışmaya başladı hem de elim kesildi Ucuz stok bir fan bilgisayarcılarda bulabilir miyim? Neye göre almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Boyutuna göre alırsan sorun olmaz galiba ama bence hazır bozulmuşken daha kaliteli bir şey al. Bir de güzel macun çek.

Boyutuna göre alırsan sorun olmaz galiba ama bence hazır bozulmuşken daha kaliteli bir şey al. Bir de güzel macun çek.

Fanı çıkarıp bir bilgisayarcıya götürsem bulabilir miyim acaba? Çentikli bir fan kullanıyorum bilgisayar değiştirme ihtimalim olduğu için fana bir sürü para bayılmak istemiyorum.

Dark Freezer X123 fixed RGB fanlı kule tipi soğutucu (dkccx123)

Kuponla falan 500'e getirmeye çalış. Getiremesen bile alınır. Güzel soğutucu.

Hocam böyle alıp hop diye getirip sisteme monte edebilir miyim? Dediğim gibi çentikli bir fan kullanıyorum çentiklerin ikisi kırıldığı içinde elimle düzeltmek zorunda kalıyordum.

Fanı çıkarıp bir bilgisayarcıya götürsem bulabilir miyim acaba? Çentikli bir fan kullanıyorum bilgisayar değiştirme ihtimalim olduğu için fana bir sürü para bayılmak istemiyorum.

Muhtemelen bulursun.

650 TL'ye intel stok fan aldım bilginize dostlar. öneriler için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…