Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.107 Makaleler 4 Çözümler 15 21 Ekim 2020 #1 Stok fanı macun değimi için çıkaracaktım, birden biraz fazla güçlü çektim stok fanla beraber elime işlemcide geldi. Şu anda işlemci çalışıyor sizce bir şey olmuş mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
Stok fanı macun değimi için çıkaracaktım, birden biraz fazla güçlü çektim stok fanla beraber elime işlemcide geldi. Şu anda işlemci çalışıyor sizce bir şey olmuş mudur?
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 21 Ekim 2020 #11 Hangottom dedi: Evet direk çekmemek lazım. Hafif hafif hisse de hisse de zorlamadan yapılmalı. Donanım arşivinin paylaştığı video çok iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Aynen. Buradan Abdullah Abiye selamlar. Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: Evet direk çekmemek lazım. Hafif hafif hisse de hisse de zorlamadan yapılmalı. Donanım arşivinin paylaştığı video çok iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Aynen. Buradan Abdullah Abiye selamlar.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 21 Ekim 2020 #12 Pinler kırılmadığı sürece sıkıntı olmaz hocam. Geçen aynısını yaşadım. 4-5 pin eğilmişti. Cımbız ile düzeltip kullanmaya devam ettim. Artı 0 Eksi
Pinler kırılmadığı sürece sıkıntı olmaz hocam. Geçen aynısını yaşadım. 4-5 pin eğilmişti. Cımbız ile düzeltip kullanmaya devam ettim.