emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben bir işlemci aldım. Stok fanının altında termal macun sürülüydü, extra işlemciye macun sürememe gerek var mı yoksa kalsın mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
Arkadaşlar ben bir işlemci aldım. Stok fanının altında termal macun sürülüydü, extra işlemciye macun sürememe gerek var mı yoksa kalsın mı?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.771 Çözümler 22 7 Ağustos 2023 #2 emir dalkiran dedi: Arkadaşlar ben bir işlemci aldım. Stok fanının altında termal macun sürülüydü, extra işlemciye macun sürememe gerek var mı yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Kalsın hocam. Hayırlı olsun. Hangi işlemciyi aldınız?
emir dalkiran dedi: Arkadaşlar ben bir işlemci aldım. Stok fanının altında termal macun sürülüydü, extra işlemciye macun sürememe gerek var mı yoksa kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Kalsın hocam. Hayırlı olsun. Hangi işlemciyi aldınız?
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.757 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Ağustos 2023 #3 Kalabilir. Yeterlidir.
emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2023 #4 byte.buster dedi: Kalsın hocam. Hayırlı olsun. Hangi işlemciyi aldınız? Genişletmek için tıkla... ryzen 5 5600 dostum
byte.buster dedi: Kalsın hocam. Hayırlı olsun. Hangi işlemciyi aldınız? Genişletmek için tıkla... ryzen 5 5600 dostum