x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #1 Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur?
Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 5 Ocak 2021 #2 x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... İmkansız laptopumun termal macunu 5 yıldır kurumadı 12 günde ise imkansız.
x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... İmkansız laptopumun termal macunu 5 yıldır kurumadı 12 günde ise imkansız.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 5 Ocak 2021 #3 Hayır hocam. 6 ay ila 1 yıl içerisinde sıcaklıklara bakarak termal macunu tazeleyebilirsiniz.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 5 Ocak 2021 #4 Stok macun kaliteli. Kıvamı koyu sadece. Kuruması bir yıl sürer.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Ocak 2021 #5 x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... Kurumamıştır.
x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... Kurumamıştır.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 5 Ocak 2021 #6 İmkansız bile bunun yanında imkansız değil kısacası hayır kurumaz.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Ocak 2021 #7 x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ne ?
x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ne ?
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #8 Chitoge Kirisaki dedi: İmkansız laptopumun termal macunu 5 yıldır kurumadı 12 günde ise imkansız. Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil bu açıkta, gerçi pek açıkta sayılmaz kutuda ama aynı şey değil yine de. ftftc_ dedi: İşlemciniz ne ? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3600.
Chitoge Kirisaki dedi: İmkansız laptopumun termal macunu 5 yıldır kurumadı 12 günde ise imkansız. Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil bu açıkta, gerçi pek açıkta sayılmaz kutuda ama aynı şey değil yine de. ftftc_ dedi: İşlemciniz ne ? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3600.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 5 Ocak 2021 #9 x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklarda bir anormallik yoksa hayır. Niye kurusun?
x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklarda bir anormallik yoksa hayır. Niye kurusun?
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #10 Hangi video hatırlamıyorum ama, o videoda nasıl kurudu o zaman. Soğutucu aynıydı.