ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Ocak 2021 #11 x4r dedi: Ryzen 5 3600. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız satıcı güvenilir miydi ? Daha önceden işlemcinin kullanılmış olma gibi bir ihtimal varsa kurumuş olabilir.
x4r dedi: Ryzen 5 3600. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız satıcı güvenilir miydi ? Daha önceden işlemcinin kullanılmış olma gibi bir ihtimal varsa kurumuş olabilir.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.533 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #12 x4r dedi: Hangi video hatırlamıyorum ama, o videoda nasıl kurudu o zaman. Soğutucu aynıydı. Genişletmek için tıkla... Yalan demek ki video ?
x4r dedi: Hangi video hatırlamıyorum ama, o videoda nasıl kurudu o zaman. Soğutucu aynıydı. Genişletmek için tıkla... Yalan demek ki video ?
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #13 SapkaliPikacu dedi: Sıcaklıklarda bir anormallik yoksa hayır. Niye kurusun? Genişletmek için tıkla... Daha toplamadım ki bilgisayarı, kutuda bekliyor 12 gündür. Parçalar bu hafta tamamlanacak. ftftc_ dedi: Sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız satıcı güvenilir miydi ? Daha önceden işlemcinin kullanılmış olma gibi bir ihtimal varsa kurumuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım, satıcının öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Zaten kuruduğunu iddia etmedim. O video aklıma geldi ve kafamı karıştırdı.
SapkaliPikacu dedi: Sıcaklıklarda bir anormallik yoksa hayır. Niye kurusun? Genişletmek için tıkla... Daha toplamadım ki bilgisayarı, kutuda bekliyor 12 gündür. Parçalar bu hafta tamamlanacak. ftftc_ dedi: Sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız satıcı güvenilir miydi ? Daha önceden işlemcinin kullanılmış olma gibi bir ihtimal varsa kurumuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım, satıcının öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Zaten kuruduğunu iddia etmedim. O video aklıma geldi ve kafamı karıştırdı.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 5 Ocak 2021 #14 x4r dedi: Daha toplamadım ki bilgisayarı, kutuda bekliyor 12 gündür. Parçalar bu hafta tamamlanacak. Genişletmek için tıkla... Mağazaların depolarında ne kadar süre beklediğini biliyor musun? Kurumaz öyle kolay kolay.
x4r dedi: Daha toplamadım ki bilgisayarı, kutuda bekliyor 12 gündür. Parçalar bu hafta tamamlanacak. Genişletmek için tıkla... Mağazaların depolarında ne kadar süre beklediğini biliyor musun? Kurumaz öyle kolay kolay.
Kkaraca1807 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #15 x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... 12 günde kuruması imkansız.
x4r dedi: Bir videoda görmüştüm, adam stok soğutcuyu açıyor ve termal macun kupkuru çıkıyor. İşlemciyi 12 gün önce falan internetten aldım. Sizce kurumuş mudur? Genişletmek için tıkla... 12 günde kuruması imkansız.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.494 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Ocak 2021 #16 Diş macunu veya Nutella sürmemişlerse kurumaz.