A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 7 Ocak 2021 #11 Anil Alkan dedi: Niye herkes şubat diyor? Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartları da çıkıyor stoklarda düzelecek.
Anil Alkan dedi: Niye herkes şubat diyor? Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartları da çıkıyor stoklarda düzelecek.
Y Yozgatham Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 RPM dedi: @hadwiger QP Bilişim'e Instagram üzerinden mesaj attı, şubat ayında stoklar yenilenecek yazmışlar. Diğer siteler de tahminimce 2-3 ay içerisinde yenileyecektir. Genişletmek için tıkla... sizce 13k ya sistem toplamak için beklemek daha mı mantıklı olur stokların düzelmesiyle fiyatlar da düşüş yaşanır bence
RPM dedi: @hadwiger QP Bilişim'e Instagram üzerinden mesaj attı, şubat ayında stoklar yenilenecek yazmışlar. Diğer siteler de tahminimce 2-3 ay içerisinde yenileyecektir. Genişletmek için tıkla... sizce 13k ya sistem toplamak için beklemek daha mı mantıklı olur stokların düzelmesiyle fiyatlar da düşüş yaşanır bence
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #13 Mert Ayıboğan dedi: Bir konuda QP'ye @hadwiger sordu, Şubat dediler. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorlar?
Mert Ayıboğan dedi: Bir konuda QP'ye @hadwiger sordu, Şubat dediler. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorlar?
KranKheit Megapat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 142 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #14 Dolar kurunda belli bir miktarda düşüş var. Stoklarda gelince illaki bir fiyat indirimi olacaktır. Yozgatham dedi: Sizce beklemek mantıklı mı fiyatlar düşer mi? Genişletmek için tıkla... Dolar kurunda belli bir miktarda düşüş var. Stoklarda gelince illaki bir fiyat indirimi olacaktır.
Dolar kurunda belli bir miktarda düşüş var. Stoklarda gelince illaki bir fiyat indirimi olacaktır. Yozgatham dedi: Sizce beklemek mantıklı mı fiyatlar düşer mi? Genişletmek için tıkla... Dolar kurunda belli bir miktarda düşüş var. Stoklarda gelince illaki bir fiyat indirimi olacaktır.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #15 Anil Alkan dedi: Nereden biliyorlar? Genişletmek için tıkla... Şirketle anlaşmalılar çünkü.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #16 adam gibi adam 1050 ti dedi: Yeni ekran kartları da çıkıyor stoklarda düzelecek. Genişletmek için tıkla... Neden? Kim söyledi? rohatbaba123 dedi: Şirketle anlaşmalılar çünkü. Genişletmek için tıkla... Kim söyledi bunu? Stoklar düzelirse fiyatlar azalır mı? Sürprizbozan Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgi istiyorum.
adam gibi adam 1050 ti dedi: Yeni ekran kartları da çıkıyor stoklarda düzelecek. Genişletmek için tıkla... Neden? Kim söyledi? rohatbaba123 dedi: Şirketle anlaşmalılar çünkü. Genişletmek için tıkla... Kim söyledi bunu? Stoklar düzelirse fiyatlar azalır mı? Sürprizbozan Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgi istiyorum.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Ocak 2021 #17 Anil Alkan dedi: Neden? Kim söyledi? Kim söyledi bunu? Stoklar düzelirse fiyatlar azalır mı? Sürprizbozan Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Adamlar anlaşmalı satıcı çünkü?
Anil Alkan dedi: Neden? Kim söyledi? Kim söyledi bunu? Stoklar düzelirse fiyatlar azalır mı? Sürprizbozan Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Adamlar anlaşmalı satıcı çünkü?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #18 Anil Alkan dedi: Neden? Kim söyledi? Kim söyledi bunu? Stoklar düzelirse fiyatlar azalır mı? Sürprizbozan Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar da biz de biliyoruz anlaşmalı olduklarını, yoksa satamazlardı o markaların ürünlerini. Stoklar düzelirse fiyatlar da düzeli bence. Ne kadar azalırsa o kadar pahalanır mantığı.
Anil Alkan dedi: Neden? Kim söyledi? Kim söyledi bunu? Stoklar düzelirse fiyatlar azalır mı? Sürprizbozan Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar da biz de biliyoruz anlaşmalı olduklarını, yoksa satamazlardı o markaların ürünlerini. Stoklar düzelirse fiyatlar da düzeli bence. Ne kadar azalırsa o kadar pahalanır mantığı.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #19 Mert Ayıboğan dedi: Adamlar anlaşmalı satıcı çünkü? Genişletmek için tıkla... Kim söyledi ki? Bilgiyi nerden buldunuz? rohatbaba123 dedi: Hocam onlar da biz de biliyoruz anlaşmalı olduklarını, yoksa satamazlardı o markaların ürünlerini. Stoklar düzelirse fiyatlar da düzeli bence. Ne kadar azalırsa o kadar pahalanır mantığı. Genişletmek için tıkla... RX 5500 XT stoğu azalmaya başlıyor o yüzden 2000 TL'ye yükseldi bu yüzden mi?
Mert Ayıboğan dedi: Adamlar anlaşmalı satıcı çünkü? Genişletmek için tıkla... Kim söyledi ki? Bilgiyi nerden buldunuz? rohatbaba123 dedi: Hocam onlar da biz de biliyoruz anlaşmalı olduklarını, yoksa satamazlardı o markaların ürünlerini. Stoklar düzelirse fiyatlar da düzeli bence. Ne kadar azalırsa o kadar pahalanır mantığı. Genişletmek için tıkla... RX 5500 XT stoğu azalmaya başlıyor o yüzden 2000 TL'ye yükseldi bu yüzden mi?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #20 Anil Alkan dedi: RX 5500 XT stoğu azalmaya başlıyor o yüzden 2000 TL'ye yükseldi bu yüzden mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen.
Anil Alkan dedi: RX 5500 XT stoğu azalmaya başlıyor o yüzden 2000 TL'ye yükseldi bu yüzden mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen.