Ben BenQ Zowie XL2546 Oyuncu monitörünü alacaktım ama ülkemizde fazla bulunmuyor sanırım, İtopya'da stokda görülmüyor yazıyor. Vatanbilgisayar da ise internette gözüküyor almak için Vatan Bilgisayar mağazasına gittiğimde bu ürün bizde yok diyorlar. Ne yapacağım bilemedim nereden almam gerekiyor ya da olmayan bir ürün ne kadar zamanda sitelerine tekrar gelir? Şimdiden teşekkürler.
Bahsettiğiniz monitörün Vatan'da "Mağazalarda" ibaresi bulunmuyor. Stok durumuna gelecek olursak ufak bir bakındım ve n11 gibi sitelerde satışta olduğunu gördüm. Sizin tam olarak istediğiniz nedir anlamadım? Mağazadan almak mı istiyorsunuz? İşiniz garantiye düştüğü zaman sizinle ilgili garanti firması muhatap olacaktır. Link bırakıyorum .
Ben BenQ Zowie XL2546 Oyuncu monitörünü alacaktım ama ülkemizde fazla bulunmuyor sanırım, İtopya'da stokda görülmüyor yazıyor. Vatanbilgisayar da ise internette gözüküyor almak için Vatan Bilgisayar mağazasına gittiğimde bu ürün bizde yok diyorlar. Ne yapacağım bilemedim nereden almam gerekiyor ya da olmayan bir ürün ne kadar zamanda sitelerine tekrar gelir? Şimdiden teşekkürler.
BenQ 24.5 XL2546 1ms/240Hz, DyAc Full HD HDMI Gaming Led Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! BenQ 24.5 XL2546 1ms/240Hz, DyAc Full HD HDMI Gaming Led Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
N11'de fiyatı gayet iyi, GameEkstra'dan da alabilirsin, N11'deki satıcı da GameEkstra zaten ama direkt GameEkstra'dan almak daha yararına olur, n11'i aradan çıkarmış olursun.
24''-26'' kategorisindeki BenQ markalı Benq XL2546 24.5'' 1ms 240Hz DyAc Full HD HDMI Gaming Monitör ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Hızlı Gönderi, Aynı Gün Kargo ve Bahçelievler-Kadıköy Mağazalarımızdan Stoktan Teslim Olarak Satın Alma İşlemini...