StompedLeadoffs.dll Sorunu

Dugty

Hectopat
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
241
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Windows ilk açtığımda veya yeniden başlattığımda hep bu hatayı alıyorum ''StompedLeadoffs.dll''. Google'da bu dll'yi araştırdım fakat kimsenin karşısına çıkamamış herhalde. Bu durum neyden kaynaklanıyor, nasıl çözebilirim ? Ve yardımlarınızı bekliyorum. Sorunla alakalı görsel aşağıda mevcuttur.



Adsız.png


@Recep Baltaş @Ali Güngör @THE_MILLER @Murat5038 @Egemen @Asım Demir

Herhalde kimse bilmiyor. 3 aydır sorun devam etmekte. :(
 
"Autoruns for Windows" u indirdim. Oradan başlangıçta çıkmasını engelledim. Bunun için çok teşekkür ederim, her açtığımda karşıma çıkması çok sinir bozucuydu :)

Onun dışında 2. linkte ki yazan arkadaşımız "dll" dosyasını bulup öyle halledebilirsin diyor ama sorun şurada dll dosyasını hiçbir yerde bulamadım. İnternette, programlarda böyle bir dll dosyası mevcut değildir diyor yada programlar da bu eksikliği fark etmiyorlar, yani anlayacağın açılışta gelmeyecek karşıma ama o dll eksik olucak hep, umarım bir sorun çıkarmaz :( Yardımın için tekrardan çok teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı