Bosphorus Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #1 Son 1 haftadır gün içinde mavi ekran hatası alıyorum. Genelde oyun oynarken pat diye mavi ekran çıkıyor. Minidump dosyası: Minidump.rar @MF Hocam bir yardımcı olur musun?
Son 1 haftadır gün içinde mavi ekran hatası alıyorum. Genelde oyun oynarken pat diye mavi ekran çıkıyor. Minidump dosyası: Minidump.rar @MF Hocam bir yardımcı olur musun?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 31 Ağustos 2015 #2 Bilgisayarınızda BlueStacks yüklü ise güncellemeyi deneyin, yine mavi ekran çıkar ise kaldırıp tekrar deneyin. Diğer bir çözüm eğer Intel HAXM Android Emulator yüklü ise şuradan güncelleyip tekrar deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2015 Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızda BlueStacks yüklü ise güncellemeyi deneyin, yine mavi ekran çıkar ise kaldırıp tekrar deneyin. Diğer bir çözüm eğer Intel HAXM Android Emulator yüklü ise şuradan güncelleyip tekrar deneyin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Ağustos 2015 #3 Sistem özelliklerini belirt ve OC yaptıysan kaldır. Artı 0 Eksi
KS KS Bosphorus Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2015 #4 İşlemci: intel core i3 Bellek: 4 GB 64 bit işletim sistemi Ekran kartı: nvidia 630M Dizüstü bilgisayar @Silinen üye sanırım söyledikleriniz bende yüklü değil. @MF hocam ben şimdi ne yapayım OC yapmadım. Artı 0 Eksi
İşlemci: intel core i3 Bellek: 4 GB 64 bit işletim sistemi Ekran kartı: nvidia 630M Dizüstü bilgisayar @Silinen üye sanırım söyledikleriniz bende yüklü değil. @MF hocam ben şimdi ne yapayım OC yapmadım.