Stop code: DPC_WATCHDOG_VIOLATION

TALHAVCI

Yoctopat
Daha fazla  
Acer Nitro 16 AN16-41 AMD Ryzen 7 7840HS 32 GB 512 GB SSD RTX 4070-8 GB FreeDOS 16" wqxga 165 Hz taşınabilir bilgisayar nh. Qljey. 003-32

Arkadaşlar üstteki model bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce aldım. Her şeyini kurdum 1 ay falan sıkıntı çıkmadı çok güzel çalışıyordu bilgisayar. Ama şimdi oyunlardan çıkarken bilgisayar donup kalıyor ve herhangi bir şey yapamıyorum. Bütün kısayolları denedim yine de donup kalıyor. Ve bir süre bekledikten sonra mavi ekran veriyor.

Stop code: DPC_WATCHDOG_VIOLATION diye bir kod veriyor mavi ekranda.

Bu sıkıntı her oyundan çıkarken başıma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Acer Nitro 16 AN16-41 AMD Ryzen 7 7840HS 32 GB 512 GB SSD RTX 4070-8 GB FreeDOS 16" wqxga 165 Hz taşınabilir bilgisayar nh. Qljey. 003-32

Arkadaşlar üstteki model bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce aldım. Her şeyini kurdum 1 ay falan sıkıntı çıkmadı çok güzel çalışıyordu bilgisayar. Ama şimdi oyunlardan çıkarken bilgisayar donup kalıyor ve herhangi bir şey yapamıyorum. Bütün kısayolları denedim yine de donup kalıyor. Ve bir süre bekledikten sonra mavi ekran veriyor.

Stop code: DPC_WATCHDOG_VIOLATION diye bir kod veriyor mavi ekranda.

Bu sıkıntı her oyundan çıkarken başıma geliyor.

Oynadığın oyun Vanguard tabanlı ise Vanguard'ı sil. Easy Anti-Cheat tabanlı ise Easy Anti-Cheat'i, BattlEye ise BattlEye'ı kaldır. Ayrıca minidump dosyanı paylaş.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı