xBayEmirhan Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Stoper ve ara sıra sağ bek oynuyorum 3000 TL bütçem var krampon önerir misiniz?
g4rLu Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Yer Karşıyaka 15 Kasım 2023 #2 Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Nike.com'da Çevrimiçi İncele. www.nike.com
Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Nike.com'da Çevrimiçi İncele. www.nike.com
xBayEmirhan Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 g4rLu dedi: Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Nike.com'da Çevrimiçi İncele. www.nike.com Genişletmek için tıkla... Çoklu zemin demesinin sebebi nedir acaba? Suni çim sahada oynuyorum.
g4rLu dedi: Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu Nike Tiempo Legend 10 Academy Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Nike.com'da Çevrimiçi İncele. www.nike.com Genişletmek için tıkla... Çoklu zemin demesinin sebebi nedir acaba? Suni çim sahada oynuyorum.
g4rLu Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Yer Karşıyaka 15 Kasım 2023 #4 xBayEmirhan dedi: Çoklu zemin demesinin sebebi nedir acaba? Suni çim sahada oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm zeminlerde kullanılabilir demek. Suni çimde kullanabilirsin.
xBayEmirhan dedi: Çoklu zemin demesinin sebebi nedir acaba? Suni çim sahada oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm zeminlerde kullanılabilir demek. Suni çimde kullanabilirsin.