Stoper olarak nasıl gelişebilirim?

BerkSerdar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben libero olarak oynuyorum, hızlıyım, iyi pas verebiliyorum fakat ben stoper olmak istiyorum, inşallah liberoyu biliyorsunuzdur, ön libero ile karıştırmayın.

stoperler takımın baş savunmacısıdır. Dikkatinizi geliştirin ve rakip takımın hücum tarzına göre hareket edin.

Hava hakimiyeti, pozisyon alma, çevre kontrolü ve fizik konusunda gelişebilir, pasör stoper olabilirsin.

Hava hakimiyeti, pozisyon alma, çevre kontrolü ve fizik konusunda gelişebilir, pasör stoper olabilirsin.

İkili mücadelerde pek başarılı değilim fakat pas kesmek, şut engelleme falan liberoluğu yapabiliyorum fakat günümüzde ise kullanılmıyorlar her neyse, pasör stoperlik nasıl oluyor.

İkili mücadelerde pek başarılı değilim fakat pas kesmek, şut engelleme falan liberoluğu yapabiliyorum fakat günümüzde ise kullanılmıyorlar her neyse, pasör stoperlik nasıl oluyor.
Dostum ayağın sağlam basmalı yere kalıplıysan işin daha kolay ben kalıplı değilim ama ben değil bana vuran devrilir bu konuda Van Dijk ile alakalı bi stoperlik kursu videosu var baya 4-5 bölümlük kısa kısa anlatıyo adam göstererek onu izleyebilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı