A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.971 Çözümler 11 7 Ağustos 2022 #1 Eşofmanı yuvarlayıp uçlarını birbirine geçirip sopa gibi yaptım, sağlamlık testi için duvara vuracaktım, yanlışlıkla stor perde makarasının ucundaki şeye vurdum ve kırıldı. Bu şekilde kullansam sıkıntı olur mu?
Eşofmanı yuvarlayıp uçlarını birbirine geçirip sopa gibi yaptım, sağlamlık testi için duvara vuracaktım, yanlışlıkla stor perde makarasının ucundaki şeye vurdum ve kırıldı. Bu şekilde kullansam sıkıntı olur mu?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #2 Ben eski perdemi yıllarca o şekilde kullanmıştım, görüntü salaşlığı dışında hiçbir şey olmaz.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.971 Çözümler 11 7 Ağustos 2022 #3 Moneymoon dedi: Ben eski perdemi yıllarca o şekilde kullanmıştım, görüntü salaşlığı dışında hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman böyle kullanacağım sanırım, teşekkürler.
Moneymoon dedi: Ben eski perdemi yıllarca o şekilde kullanmıştım, görüntü salaşlığı dışında hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman böyle kullanacağım sanırım, teşekkürler.