EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Merhaba. Xbox Store'dan Steam hesabimdaki NBA 2K24 VC'si aldım ama kod nerede göremiyorum. Ayrıca çalışır mı, calismazsa nereden iade edilir?
Merhaba. Xbox Store'dan Steam hesabimdaki NBA 2K24 VC'si aldım ama kod nerede göremiyorum. Ayrıca çalışır mı, calismazsa nereden iade edilir?
Nyxa Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Kasım 2024 #2 Xbox store üzerinden aldığın VC yanılmıyorsam sadece Xbox üzerindeki NBA 2K24 için geçerli. Steam'de kullanamazsın. İade edilebiliyor mu VC'ler emin değilim ama, şu attığım yere Xbox hesabın ile giriş yap ve Sipariş Ayrıntıları kısmından iade etmeye çalış. Sipariş geçmişi
Xbox store üzerinden aldığın VC yanılmıyorsam sadece Xbox üzerindeki NBA 2K24 için geçerli. Steam'de kullanamazsın. İade edilebiliyor mu VC'ler emin değilim ama, şu attığım yere Xbox hesabın ile giriş yap ve Sipariş Ayrıntıları kısmından iade etmeye çalış. Sipariş geçmişi