Stormgain hesabınız silinmiş olabilir e-postası

cluster

Hectopat
1 saat önce e-postamı kontrol ettiğimde, StormGain diye bir kripto para uygulamasından gelen e-postayı gördüm. Mesajda, 'Hesabınıza 6 aydır kullanmadınız, silinmiş olabilir' yazıyordu. Ama ben bu uygulamayı 2021'de telefonumda mining denemeleri yaparken indirip kurmuştum. Aşağıda verdiği uzun linki tıklamadım, ama phishing olabilir mi diye düşünüyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

1 saat önce e-postamı kontrol ettiğimde, StormGain diye bir kripto para uygulamasından gelen e-postayı gördüm. Mesajda, 'Hesabınıza 6 aydır kullanmadınız, silinmiş olabilir' yazıyordu. Ama ben bu uygulamayı 2021'de telefonumda mining denemeleri yaparken indirip kurmuştum. Aşağıda verdiği uzun linki tıklamadım, ama phishing olabilir mi diye düşünüyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
iki olasılık var ya oltalama taktiği ile birisi sizi kandırıyor, 2. olasılık ise hesabınızı oluştururken ettiğiniz sözleşme, belirli bir süre aktif olmayan hesabınızı otomatik olarak silmesi olabilir, bu bir çok şirketlerin ve uygulamaların yaptığı bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı