enes3 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 198 13 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Stranded Deep benim Epic Games'te ama arkadaşım alırsa Steam'den alır o zaman beraber oynayabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar. Stranded Deep benim Epic Games'te ama arkadaşım alırsa Steam'den alır o zaman beraber oynayabilir miyiz?
Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Multi oynamak için aynı platformda olması gerek oyunların. Artı 0 Eksi
Zayberk Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 137 Yer Bursa/Türkiye 13 Şubat 2023 #3 enes3 dedi: Merhaba arkadaşlar. Stranded Deep benim Epic Games'te ama arkadaşım alırsa Steam'den alır o zaman beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyunun davet şekline bağlı. Zayberk dedi: Oyunun davet şekline bağlı. Genişletmek için tıkla... Mesela bazı oyunlar aynı platform üzerinden davet ederek oynanıyor bazıları da oda numarası, link falan şeklinde oynanıyor. Artı 0 Eksi
enes3 dedi: Merhaba arkadaşlar. Stranded Deep benim Epic Games'te ama arkadaşım alırsa Steam'den alır o zaman beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyunun davet şekline bağlı. Zayberk dedi: Oyunun davet şekline bağlı. Genişletmek için tıkla... Mesela bazı oyunlar aynı platform üzerinden davet ederek oynanıyor bazıları da oda numarası, link falan şeklinde oynanıyor.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 Onatin09 dedi: Multi oynamak için aynı platformda olması gerek oyunların. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz her oyun için geçerli değil. Artı 0 Eksi
Onatin09 dedi: Multi oynamak için aynı platformda olması gerek oyunların. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz her oyun için geçerli değil.
Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 Blannk dedi: Bu dediğiniz her oyun için geçerli değil. Genişletmek için tıkla... Tamam Yanlış bilgiyse kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Bu dediğiniz her oyun için geçerli değil. Genişletmek için tıkla... Tamam Yanlış bilgiyse kusura bakmayın.