J jrkreipss01 Femtopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 13 19 Şubat 2023 #1 Merhaba öncelikle dün arkadaşımla Stranded Deep oyununa başladık oyunu kaydedip çıktım bugün oyuna giremiyorum nereden gireceğimi bulamadım daha önceden oynayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba öncelikle dün arkadaşımla Stranded Deep oyununa başladık oyunu kaydedip çıktım bugün oyuna giremiyorum nereden gireceğimi bulamadım daha önceden oynayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
yusuf53yener Zeptopat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #2 Kanka hiç oynamadım ama kaydettiğin oyun dosyası bozulmuş olabilir veya sende sorun vardır. Bu mesajı düzenliyorum konuyu araştırdım gelen güncellemeden sonra açılmadığını söyleyenler var ondan da olabilir. Dosya Ekleri Screenshot_2023-02-19-12-30-44-143_com.android.chrome~2.jpg 133,5 KB · Görüntüleme: 98 Artı 0 Eksi
Kanka hiç oynamadım ama kaydettiğin oyun dosyası bozulmuş olabilir veya sende sorun vardır. Bu mesajı düzenliyorum konuyu araştırdım gelen güncellemeden sonra açılmadığını söyleyenler var ondan da olabilir.