A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 1 hafta once Stranded Deep oyunuyorduk. Bu hafta gırıcekken oyun tekrar bastan basladı, sebebı nedır? Bılen var mı?
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta once Stranded Deep oyunuyorduk. Bu hafta gırıcekken oyun tekrar bastan basladı, sebebı nedır? Bılen var mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Eylül 2023 #2 Kaydetmemişsinizdir. Barınak yapıp ''save'' demeniz gerekiyor. Devam etmek için de yine kim kaydettiyse o host olacak, sunucuyu açarken ''continue'' diyeceksiniz. Artı 0 Eksi
Kaydetmemişsinizdir. Barınak yapıp ''save'' demeniz gerekiyor. Devam etmek için de yine kim kaydettiyse o host olacak, sunucuyu açarken ''continue'' diyeceksiniz.
KS KS A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 Caner Uncu dedi: Kaydetmemişsinizdir. Barınak yapıp ''save'' demeniz gerekiyor. Devam etmek için de yine kim kaydettiyse o host olacak, sunucuyu açarken ''continue'' diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba kaydediodum arkadasimla oynuyorum arkadasim yokken girdigimde bastan basladi Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Kaydetmemişsinizdir. Barınak yapıp ''save'' demeniz gerekiyor. Devam etmek için de yine kim kaydettiyse o host olacak, sunucuyu açarken ''continue'' diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba kaydediodum arkadasimla oynuyorum arkadasim yokken girdigimde bastan basladi