Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 514 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2025 #1 Hocalarım bakkaldan yeni geldim cipsim kolam var. Stranded Deep mi CS mi girmeliyim? Karar veremedim bir türlü. Farklı bir oyun da söyleyebilirsiniz.
Hocalarım bakkaldan yeni geldim cipsim kolam var. Stranded Deep mi CS mi girmeliyim? Karar veremedim bir türlü. Farklı bir oyun da söyleyebilirsiniz.
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2025 #2 Stranded Deep. Sürprizbozan Yakında klavyedeki hangi tuşa basayım diye konular da gelecek sanırım. Her ufak şey için konu açmak zorunda değilsiniz. Girin şuna sorun forumu boş meşgul etmeyin. https://chatgpt.com/
Stranded Deep. Sürprizbozan Yakında klavyedeki hangi tuşa basayım diye konular da gelecek sanırım. Her ufak şey için konu açmak zorunda değilsiniz. Girin şuna sorun forumu boş meşgul etmeyin. https://chatgpt.com/
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.480 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 En iyisi YouTube'dan video izlemek hocam. Cips ile oyun oynamak zor.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 514 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2025 #4 micheal owen dedi: En iyisi YouTube'dan video izlemek hocam. Cips ile oyun oynamak zor. Genişletmek için tıkla... Şuan aynısını yapıyorum.
micheal owen dedi: En iyisi YouTube'dan video izlemek hocam. Cips ile oyun oynamak zor. Genişletmek için tıkla... Şuan aynısını yapıyorum.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.175 Makaleler 10 Çözümler 59 16 Haziran 2025 #5 Paronim dedi: Hocalarım bakkaldan yeni geldim cipsim kolam var. Stranded Deep mi CS mi girmeliyim? Karar veremedim bir türlü. Farklı bir oyun da söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cips ve CS2 akmaz, Stranded deep. Ben kolamla Escape From Tarkov oynuyorum
Paronim dedi: Hocalarım bakkaldan yeni geldim cipsim kolam var. Stranded Deep mi CS mi girmeliyim? Karar veremedim bir türlü. Farklı bir oyun da söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cips ve CS2 akmaz, Stranded deep. Ben kolamla Escape From Tarkov oynuyorum
S swolxt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 221 16 Haziran 2025 #6 micheal owen dedi: En iyisi YouTube'dan video izlemek hocam. Cips ile oyun oynamak zor. Genişletmek için tıkla... Gayet de oynanıyor hocam kovayı önüme alıp kafamı sokuyorum içine.
micheal owen dedi: En iyisi YouTube'dan video izlemek hocam. Cips ile oyun oynamak zor. Genişletmek için tıkla... Gayet de oynanıyor hocam kovayı önüme alıp kafamı sokuyorum içine.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 514 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2025 #7 328914 dedi: Cips ve CS2 akmaz, Stranded deep. Ben kolamla Escape From Tarkov oynuyorum Eki Görüntüle 2513701 Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyordum stranded deep o zaman.
328914 dedi: Cips ve CS2 akmaz, Stranded deep. Ben kolamla Escape From Tarkov oynuyorum Eki Görüntüle 2513701 Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyordum stranded deep o zaman.