P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 17 Ocak 2021 #1 Sürprizbozan Stranded Deep'in sonunda adadan kaçmak için uçurduğumuz uçak ile seyahet etmek için bindiğimiz uçak çarpışıyor. Bu yapımcıların yapmış olduğu "sahte" bir son mu yoksa değiştirilecek mi? Herhangi bir bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Sürprizbozan Stranded Deep'in sonunda adadan kaçmak için uçurduğumuz uçak ile seyahet etmek için bindiğimiz uçak çarpışıyor. Bu yapımcıların yapmış olduğu "sahte" bir son mu yoksa değiştirilecek mi? Herhangi bir bilgisi olan var mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 17 Ocak 2021 #2 Sürprizbozan: Spoiler Ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Eğer olsa bile yapımcılar dışında kimse bilemez.
Sürprizbozan: Spoiler Ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Eğer olsa bile yapımcılar dışında kimse bilemez.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.545 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Sürprizbozan: Final Oyunun sonunda bir nevi kısır döngüye giriyoruz, böyle şaibeli bir son yapmak istemişler
Sürprizbozan: Final Oyunun sonunda bir nevi kısır döngüye giriyoruz, böyle şaibeli bir son yapmak istemişler