asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 5 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar kendi çapımda edit yapıyorum iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ne eklenebilir ne çıkartılabilir? Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
Arkadaşlar kendi çapımda edit yapıyorum iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ne eklenebilir ne çıkartılabilir? Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 5 Haziran 2020 #2 Güzel ama yayıncılardan prim yapmayı geç, aynı videodan 20 kişiye yapmışsın. Farklı şeyler dene.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 5 Haziran 2020 #3 Antonio Montana dedi: Güzel ama yayıncılardan prim yapmayı geç, aynı videodan 20 kişiye yapmışsın. Farklı şeyler dene. Genişletmek için tıkla... Prim yapmıyorum ki kanka ilk başta yayıncıları izlediğim için onların dostluklarına edit yapıp izlettim sonrasında neden dizilere yapmıyorum dedim daha yeni başladım edit yapmaya şuanlık bu kadar.
Antonio Montana dedi: Güzel ama yayıncılardan prim yapmayı geç, aynı videodan 20 kişiye yapmışsın. Farklı şeyler dene. Genişletmek için tıkla... Prim yapmıyorum ki kanka ilk başta yayıncıları izlediğim için onların dostluklarına edit yapıp izlettim sonrasında neden dizilere yapmıyorum dedim daha yeni başladım edit yapmaya şuanlık bu kadar.