Selam, dizide aklıma takılan ve mantık aradığım bir sorum var:
Eğer 1 herkesi öldürdüyse 8 numara nasıl hayatta kaldı? Dizide 8 numaranın nasıl kaçtığı hakkında bir sahne bulunmuyor ve bu aklıma takıldı. 5.sezonda bu anlatılır mı yoksa ben mi kaçırdım? Veya Noah'ın doğum gününü unutan senaristler bunu da mı unutmuş?
Dizide çok mantık hatası var, dediğinizi bende izlerken fark ettim fakat mantıksız daha çok olay var o yüzden pek karıştırmamak gerek yoksa işin içinden çıkılmıyor.
Dizide çok mantık hatası var, dediğinizi bende izlerken fark ettim fakat mantıksız daha çok olay var o yüzden pek karıştırmamak gerek yoksa işin içinden çıkılmıyor.
Onun dışında mesela upside down ilk gittiğinde 1 numara ilk gittiğinde bomboş bir yer sonra ilk geçit açıldığında hawkins oraya geçiyor fakat diğer geçitler açıldığında tekrar gitmiyor hawkins oraya eski halinde kalıyor, madem öyle başta neden hawkinsin bir kopyası oraya gitti?
onun dışında mesela upside down ilk gittiğinde 1 numara ilk gittiğinde bomboş bir yer sonra ilk geçit açıldığında hawkins oraya geçiyor fakat diğer geçitler açıldığında tekrar gitmiyor hawkins oraya eski halinde kalıyor, madem öyle başta neden hawkinsin bir kopyası oraya gitti?
Hawkins oraya belirli bir yıldan sonra geçti ve öyle kaldı diye biliyorum, steve, robin billy ve nancy gittiklerinde zaman geride bir yılda durmuştu hatta o yüzden Nancy'in silahı gelecekteydi diye bulamamışlardı. diye biliyorum.
Daha düşündüm starcourt altında da duvardan geçmişlerdi upside Down'a aslında mantık hatası bence ya da adında hata var.
Selam, dizide aklıma takılan ve mantık aradığım bir sorum var:
Eğer 1 herkesi öldürdüyse 8 numara nasıl hayatta kaldı? Dizide 8 numaranın nasıl kaçtığı hakkında bir sahne bulunmuyor ve bu aklıma takıldı. 5.sezonda bu anlatılır mı yoksa ben mi kaçırdım? Veya Noah'ın doğum gününü unutan senaristler bunu da mı unutmuş?
Hocam 8 numara'nın olayı tam anlatılmıyor. 4. sezonda gördüğümüz herkesin gücü Eleven ile aynıyken neden 8'in gücü farklı mesela. Bunu da açıklamadılar diye biliyorum. Sanırım o karakteri görmezden gelmek daha mantıklı şimdilik.