Strap ne işe yarar?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar tam olarak ne işe yarıyor? Sanırsam elin kaymadan daha iyi çalışmana yarıyor doğru mu? Bütün aletlerde kullanılır mı? Bunu beğendim alınır mı?

Genellikle sırt hareketlerinde kullanılır, bilek güçsüzlüğünden veya elinin yorulmasından hareket formu bozulmasını engeller, elini ağırlığa yada makineye bağlar ve bu sayede tamamen sırtını kullanabilirsin. Ben kullanıyorum ve sırt günlerinde olmazsa olmazım öneririm.

Genellikle sırt hareketlerinde kullanılır, bilek güçsüzlüğünden veya elinin yorulmasından hareket formu bozulmasını engeller, elini ağırlığa yada makineye bağlar ve bu sayede tamamen sırtını kullanabilirsin. Ben kullanıyorum ve sırt günlerinde olmazsa olmazım öneririm.
Attığım linkte strap iyi mi? Alınır mı?

Supplementler'de 125₺ye bulabilirsin ama daha anlamını bilmeden onu bile almanı tavsiye etmem. Ellerinin kaymaya başladığı ağırlıklara geldiğinde anca bakmanı tavsiye ederim, yoksa ellerin nasırlanıp alışmayacağı ve pençe kuvvetin gelişmeyeceği için her zaman strape muhtaç kalırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Supplementler'de 125₺ye bulabilirsin ama daha anlamını bilmeden onu bile almanı tavsiye etmem. Ellerinin kaymaya başladığı ağırlıklara geldiğinde anca bakmanı tavsiye ederim, yoksa ellerin nasırlanıp alışmayacağı ve pençe kuvvetin gelişmeyeceği için her zaman strape muhtaç kalırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam zaten elim kaydığından dolayı alacağım. Özellikle sırt çalışırken ellerim kayıyor ve zor oluyor.

Hocam zaten elim kaydığından dolayı alacağım. Özellikle sırt çalışırken ellerim kayıyor ve zor oluyor.

2 hafta önce başladığınızı yazdığınızı gördüm açıkcası hiç önermem, bırakın tutmaya çalışın olmadı kiloyu düşürüp tekrar sayısını arttırın (12-15), ya da tekrarları düşürün kiloyu arttırın (6-8). Daha çok dumbbell/halter bazlı hareketleri ekleyin (Makine press yerine dumbbell press, bench press gibi)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı