Strap önerisi

Edmond_Dantes

Decipat
Daha fazla  
Sırt antrenmanları için strap fark yaratıyor mu? Daha önce kullanmadım bilekler ve tutuş gücü güçlensin diye fakat bayağı fark yaratıyor. Son setler için kullanmak mantıklı diyen de var. İyi bir strap önerir misiniz? Zaten çok pahalı değiller deneyeyim diyorum. Nedir fikriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece latpull down yada row makinesi için gerekli olduğunu sanmıyorum eğer ciddi ağırlıkla yapmıyorsan. Eğer deadlift veya varyasyonlarını uyguluyorsan strap şart, her hangi bir çekiş antrenmanında tutuş gücün limitliyorsa kullan.

Salonda biraz tartıştıktan sonra supplementlerin strapini aldım. 3 antreman sonucunda kendi açımdan %5 lik bir etki anca yaratıyordur. Kilo arttırmıyor kesinlikle. Sadece dumbell row ve deadliftte kavramanızı rahatlatıyor. Onun dışında pençe kuvvetinizin gelişmesi daha iyi.

Bileklerin ve kavrama gücün kaldırdığın ağırlığın seviyesinde değil ise kullanmalısın. Eğer eşit seviyelerdeyseler kullanıp kullanmamak fark yaratmaz.

Evet farkı hissediliyor.
8 loop olarak;

Sırt antrenmanları için strap fark yaratıyor mu? Daha önce kullanmadım bilekler ve tutuş gücü güçlensin diye fakat bayağı fark yaratıyor. Son setler için kullanmak mantıklı diyen de var. İyi bir strap önerir misiniz? Zaten çok pahalı değiller deneyeyim diyorum. Nedir fikriniz?

Barbell Row, Dumbell Row'da işe yarıyor daha çok. Deadlift yapıyorsan onda da etkili kavramak için. Ancak strap kullanmayı ağır kilolara çıkmadığın müddetçe önermiyorum, aksi halde kavrama gücün, bileğin zayıf kalıyor.
İlla alacaksan attığımı alabilirsin, 1.5 yıldır kullanıyorum. 200 kg deadlift yapıyorum kopma, aşınma vesaire olmadı.
GAZELMANYA AÄırlık Kaldırma KayıÅı AÄırlık KayıÅı Wrist Strap Fitness Crossfit Halter KayıÅı / Lifting Straps Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı