Strateji oyunlarında bilgisayar kasıyor ve 25 Hz oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Wexendax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz üzere sadece strateji oyunlarında zamanı başlatınca donuyor. Sistemim GTA V Online'ı full ayarlarda kasmadan açabiliyor ama nedense Hearts of Iron IV, Europa Universalis IV, Crusader Kings III gibi oyunları oynarken kastırıyor. Oyun ayarlarında hep otomatik 25 Hertz yapıyor ama 144 Hertz'e çıkartıyorum. Oyunu kapat aç diyor, kapatıp açıyorum, geri 25 Hertz'e düşüyor oyun. Acaba Hertz ile mi alakalı yoksa başka bir şeyden kaynaklı mı kasıyor? (Driverlerin hepsi güncel.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GTA 5'de kasmıyor Valorant'a kasıyor :) driver güncel. Full ayarmı açıyorsun oyunlarında.

Bak seninkide benimki gibi bir olay :D ben bilgisayarım Full ayarları kaldırabiliyorsa ayarları Full açıyorum ama nedense sadece strateji oyunlarında böyle yapıyor çünkü benim kuzenimin bilgisayarı 13 yıllık laptop onda bile EU4, HOI4 gibi oyunlar kasmıyor çok saçma bir olay :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı