Strateji oyunu önerisi

Pharuk

Hectopat
Strateji oyunlarıyla çok bir geçmişim yok fakat son zamanlarda kendilerine bir şans vermek istedim. Yeni başlayacağımı göz önünde bulundurarak strateji oyunları önerir misiniz?

Hearts of Iron 4 var 2. dünya tabanlı strateji oyunu veya EU4 var 1444-1821 arasında geçen veya Total war serisinede bakabilirsin EU4 biraz zor gelebilir ama alışırsan saatlerce başından kalkmayabilirsin EU4'ü çözdükten sonra victoria 2'ye bakmanı öneririm.

@J.Lannes yazmış en babalarını bende Civizilations VI diyeyim. Bu arada bu oyunları öğrenmek zordur basit bir şey istiyorum dersen Age of Civizilations 2'ye bakmanı tavsiye ederim.

Civilzation VI Epic Games vermişti oradan almıştım bir bakacağım Hearts of Iron'da duymuştum güzel oyun.
Benim Steam hesabım babamın eski hesabı olduğu için bazı strateji oyunları var

Age of Empires 3
Company of Heroes 2
Ve dediğiniz gibi Total war serisinden birkaç oyun. Bu oyunları önerir misiniz?

Yeni başlıyorsan stratejiye, Civizilation biraz ağır gelebilir. Eğer el koordinasyonu ile stratejiyi birleştirmek istiyorsan Age of Empires II definitive edition deneyebilirsin. Eğer hem askeri hem de yeme içme durumlarını ayarlamak istiyorsan, ekonomi yönetmeyi de seviyorsan, Stronghold serisine bakabilirsin. Hayatta kalma, kaynakları verimli kullanma üzerine ise Frostpunk ve This War of Mine öneriririm. Son önerdiklerim başta zor gelse de oynadıkça alışılan cinsten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı