Strateji Oyunu Önerisi

Beijo

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Strateji oyunu geçmişim sadece uzun yıllar önce Age of Empires oyunundan ibaret.
Şu sıralar acayip şekilde sarmak istiyorum strateji oyunlarına.
Sizden rayacağım, Age of Empires tarzında, Online, kale güçlendirmeli, kale basmalı, asker geliştirmeli grafikleri güzel oyun önerilerinizi almak.
Steam üzerinden 50-100 TL'ye kadar ücretli oyunları da alabilirim.

R5 2600,16 GB RAM, RX 5700 sistemim var.

Herkese iyi forumlar, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Strateji oyunu geçmişim sadece uzun yıllar önce Age of Empires oyunundan ibaret.
Sizden rayacağım, Age of Empires tarzında, Online, kale güçlendirmeli, kale basmalı, asker geliştirmeli grafikleri güzel oyun önerilerinizi almak.

Mutlaka denemenizi ısrarla tavsiye ediyorum.
Beğenirseniz ileride beraber oynayabiliriz.

Stronghold Crusader
Stronghold Crusader Extreme
Stronghold Crusader 2

Biraz araştırırsanız çok seveceğinizi ve alıştıkça bağımlı kalabileceğinizi söyleyebilirim.

StarCraft II Hikayesini oynayabilirsin. Hikayesi oldukça sürükleyeci 3 bölümden oluşuyor. RTS'nin baba oyunlarındadır. Battle.net üzerinden 1. Bölümü bedavaya oynayabiliyorsun sanırım. Ekstra olarak Mutliplayerinda günlük 20bini aşkın oyuncusu mecvut ve bir suru Arcade modlarina kadar içeriği var. AOE oyunlarını seviyorsan kesinlikle StarCraftı da seversin.

Hearts of iron 4 e bakabilirsin oyun 2.dünya harbinde yaşanan olayları senin kontorlünde yaşatıyor ayrıca başka modlar da indirip (mesela 1. dünya harbi,günümüz modu veya kaiserreich gibi)keyifli zaman geçirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı