Böyle internetten arkadaş aramayı pek sevmem ama strateji seven arkadaşım yok. Böyle Age of Empires olsun Total War olsun bu tarz strateji seven kişiler eklerse sevinirim. Yaşım 16. Ayrıca RPG ve hayatta kalma türlerini de severim.
Samed Güngör'ün sunucusunda fazlasıyla Paradox yapımı oyunları seven bir kitle var, ordan bulabilirsiniz.
Genelde 5-6 kişi DST de oynuyoruz orda tabii bu aralar ben aktif değilim.
Samed Güngör'ün sunucusunda fazlasıyla Paradox yapımı oyunları seven bir kitle var, ordan bulabilirsiniz.
Genelde 5-6 kişi DST de oynuyoruz orda tabii bu aralar ben aktif değilim.
Böyle internetten arkadaş aramayı pek sevmem ama strateji seven arkadaşım yok. Böyle Age of Empires olsun Total War olsun bu tarz strateji seven kişiler eklerse sevinirim. Yaşım 16. Ayrıca RPG ve hayatta kalma türlerini de severim.
14-15 yaşlarında bir arkadaşım var tam bir strateji manyağı lgs yi yeni bitirdi annesi ile babasını ikna etmeye çalışıyor alırsa güzelinden bir bilgisayar sana söylerim
kardeş sen beni eklesene yaa bildiğin şuan ruh ikizimi buldum bende hayatta kalma Age of Empires Total War tarzı oyunlara bayılırım Steam Justofcsgo
discordu akşam eve geldiğimde burayı düzenler atarım
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
discord.gg
sınırsız sürelidir gelin
ismim silentdeadth ister özelden ister dc grubundan yazın bakarım
şimdiden iyi oyunlar