Amerikan Hava Kuvvetleri, (USAF) B-1B stratejik bombardıman uçağı filosunun uçuşlarını durdurdu. Uçuşların durdurulmasının sebebi ise, uçağın inişinde kullanılan fren paraşüt sistemleri ile ilgili teknik sorunların tespit edilmiş olması.
Buna benzer bir vaka olan fırlatma koltuğu sorunu da geçen yıl gündeme gelmişti.
Silah Sistem Operatörü'nün koltuğunda arıza tespitinden sonra B-1B'ler yere indirilmişti.
Eski bir olay değil miydi bu? Sanki hatırlıyorum böyle bir şey ve konusunu açmış da olabilirim ama mobilde olduğum için kontrol edemedim ama yanılıyor da olabilirim tabii.
Eski bir olay değil miydi bu? Sanki hatırlıyorum böyle bir şey ve konusunu açmış da olabilirim ama mobilde olduğum için kontrol edemedim ama yanılıyor da olabilirim tabii.
ABD, bunları Orta Doğu'da kullanmayı seviyor. Geçen senede dediğin gibi fırlatma koltuğunda sorun olmuştu. Sorunu hızlıca çözüp, tam gaz kullanmaya devam edeceklerdir.
ABD, bunları Orta Doğu'da kullanmayı seviyor. Geçen senede dediğin gibi fırlatma koltuğunda sorun olmuştu. Sorunu hızlıca çözüp, tam gaz kullanmaya devam edeceklerdir.