Stratejik tarihsel oyun tavsiyesi

F4N3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Stratejik oyunlara hiç ilgim yok ve hiç oynamadım ama bu aralar ilgimi çekmeye başladı ve denemek istiyorum. Bana en iyi dediğiniz tarihsel/stratejik oyunları söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Stratejik oyunlara hiç ilgim yok ve hiç oynamadım ama bu aralar ilgimi çekmeye başladı ve denemek istiyorum. Bana en iyi dediğiniz tarihsel/stratejik oyunları söyleyebilir misiniz?
Tarihsel kısmına çokta fazla uymasada strateji diyince aklıma sadece Red Alert 2 gelir. Tavsiye derim. Oyun steamde veya bildiğim kadarıyla başka herhangi bir yerde satılmıyor. Fakat araştırırsanız online çok güzel oynanabiliyor.

Giriş için tarihi olmasa da Frostpunk güzel olabilir.

Hearts of Iron IV, Europa Universalis IV, Victoria serisi de olabilir, hepsi çok kaliteli Paradox oyunları (dlc leri almayı unutma..)
Hocam gönlüm şuan Hoi4 almaktan yana fakat oyunun zor olduğunu çok duydum.Sizce oyunun öğrenme aşaması kolay mı ?

Hocam gönlüm şuan Hoi4 almaktan yana fakat oyunun zor olduğunu çok duydum.Sizce oyunun öğrenme aşaması kolay mı ?
Hocam öğrenmesi biraz zor olabilir evet ama eğlenceli kısmı orası, çok kolay olursa zaten haritada sayıları hareket ettirmeye döner, saatlerinizi verirseniz karşılığını alacağınız bir oyun ustalaşması da zor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı