Stray ön siparişten alınır mı?

Makaleler
1
Merhaba, oyuna biraz göz attım. Alıştığımız oyunlardan biraz farklı gibi geldi, sizce ön siparişle alınır mı? Fiyatı da fena değil. Türkçe desteği de bulunuyor.

TR dil desteği var. Fiyatı da görece diğer oyunlara göre uygun ama sen bilirsin. Ben almadım şahsen çünkü en fazla 5 saat süreceğini ve yürüme Simulator'ü olacağını düşünüyorum.

Bakıldığında evet farklı bir yapısı var. Bir kedi olarak hayata atılıyoruz. Sürükleyici bir yapısı var gibi. İlgi çekici duruyor. Denenebilir. Fiyat olarak pahalı buldum ona da yapacak bir şey yok.

Ben de biraz o farklılıktan dolayı almak istiyorum, sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım. Fiyatı bir tık pahalı, 60-70 TL civarında olsa direkt alırdım.

TR dil desteği var. Fiyatı da görece diğer oyunlara göre uygun ama sen bilirsin. Ben almadım şahsen çünkü en fazla 5 saat süreceğini ve yürüme Simulator'ü olacağını düşünüyorum.

Türkçe dil desteği olması güzel. Yani yürüme simülatörü olması sorun değil bence, eğer oyun keyif verirse oynanır yani. Piyasadaki çoğu oyun birbirinin kopyası zaten.

Bu oyunu Annapurna dağıtıyorsa %99 ihtimalle Game Pass'e gelir. Acele etmeyin derim.

Bu yorum kafamı karıştırdı. Almasam mı acaba? Yani Gamepass'e gelirse 144 TL az para değil boşa gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…